Det är så fantastiskt med inspiration!Inspiration kan lyfta mig till skyarna. Efter helgens föreläsningar och alla glada människor så blev jag som manisk, igen. Jag vill bara läsa böcker och prata om god mat samt om tarmflorans spännande funktioner, som forskare runt om i världen försöker förstå sig på. Kroppens nya organ säger de. Tjocktarmen och dess invånare. Jag kan verkligen rekommendera några böcker om du har samma hälsointresse som jag och önskar att få veta mer om den senaste forskningen, samt hur tarmfloran fungerar. Boken Happy Food av Hennrik Ennart är både informativ och riktigt skön att lyssna på (ifall du väljer ljudbok) plus att du får massor av smarriga recept. 

Det kommer även en uppgraderad upplaga av den, Happy food 2 som jag ser väldigt mycker fram emot.  

Men just nu ligger Kimchi och kombucha (boken) i mitt knä. Hon (Soki Choi) är fantastik och för att inte nämna vilken fantastisk inspirationskälla!! Så mitt råd för en hållbar livsstil med hälsosam mat är: Bli inspirerad och läs mycket om mat och vad som händer när vi ärter olika råvaror. 

Allt gott!! Angelica