Allt guld finns i skogen

Idag hade vi (jag och min sambo) några timmar över och bestämde oss direkt för ett skogstur. Jag slås alltid av samma känsla när jag är i skogen, varför går jag inte hit oftare. Tyst och stilla precis vad sinnet behöver mellan varven.Med ögonen öppna efter herr kantarell snubblade vi in i ett fantastiskt lingonris och blev såklart sittandes. 6 dl lingon en matsked blåbär och 6 ynka kantareller blev dagens resultat. Helt okey ändå, jag älskar lingon och skog.

Det blev ett super gott mellanmål!Recept mellanmål

1 dl fil

1 dl blandade bär (lingon & blåbär)

1/2 banan


1. Lägg allt i en skål, klart!

Det är inte svårare att få i sig rätt näring.27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Prestationsmat.
  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Adress

Tillverkarvägen 2

611 45 Nyköping

Avhämtning

Söndagar och Onsdagar 

17.00.00-18.00

Tillverkarvägen 2

611 45 Nyköping

Kontakt

KONTAKTUPPGIFTER

© 2019 PRESTATIONSMAT | ANGELICA SJÖSTEDT