jan-sedivy-1111005-unsplash.jpg

KOST & TRÄNING GÅR HAND I HAND

En skräddarsydd kostplan efter dina mål och förutsättningar

Har du för lite tid för att äta nyttigt?

Känner du att du inte blir mätt på hälsosam smalmat?

Antiinflammatorisk mat, något för dig?

Är det svårt att laga hälsosamma recept?

 

Jag hjälper dig med matlogistik! Smarta sätt att ha maten klar på 15 min, för att slippa den onyttiga snabbmaten.

Jag ger dig goda och mättande recept som håller blodsockret och humöret i schack.

Den ayurvediska kosten har länge använt sig av örter och grönsaker för att minska inflammationer i kroppen. Dessutom blir det fantastiskt god mat! Att äta sig till en fräsch och stark kropp är något vi alla vinner på i längden. Medelhavskosten är full med grönsaker, fisk och god olivolja samt att medelhavskosten har visats i forskning vara den typ av mat vi alla mår bäst av. Perfekt, för att det är meningen med allt. 

Det behöver inte vara krångligare att laga hälsosam mat. Man följer bara ett recept precis som när man lagar ohälsosam mat. Små utbyten av råvaror och tillagningssätt har en stor inverkan på din vardagliga energi och måttet runt din midja.

 

KOST & TRÄNING GÅR HAND I HAND

Du väljer själv din målsättning 

Du väljer själv din målsättning men med Prestationsmat, du kan välja flera inriktningar såsom viktnedgång tillsammans med Hälsosam livstil, vilket betyder att din kost kommer vara mera fiberrik och vego inspirerad. Eller om du vill ha en mer ”husmans lik” kost som inte skiljer sig så mycket ifrån det du brukar äta i dagsläget, vilket kan ge en bra start då du får en så smidig övergång som möjligt till ditt hälsosammare liv.

Mat inriktningar och betydelser:

  • Vid viktnedgång kan kosten skilja sig väsentligt för olika personer. Vissa behöver äta en helt socker- och mjöl fri kost för bästa effekt. För andra passar det bättre att få bra fetter i kosten då fett förbränner fett och ger massor av positiv energi för att orka dagen vid viktnedgång. Vid viktnedgång kan man tänka sig en kost som är väldigt lik den man äter i vanliga fall, Prestationsmat byter bara ut kvalitén och vissa råvaror samt justerar mängden för bättre och hållbarare resultat.

  • Vid viktuppgång krävs ett minst lika smart upplägg som vid viktnedgång, fokus är på att jaga rätt näring. Prestaionsmat tycker aldrig att det är bra att hetsäta eller trycka i sig ”fel kaloririka” produkter för att uppnå vikt uppgång. Optimerad viktuppgång, som Prestationsmat förespråkar, tar tid och kräver att kroppen hittar lugn och ro för att bygga sina muskler.  Glöm inte att sömn och vila en stor pusselbit för att uppnå dina mål inom viktuppgång.

  • Hälsosam livsstil är ett optimalt tankesätt och kosthållning. Detta innefattar inte bara att man äter bättre utan också att man visar respekt och hänsyn för djur och natur och utgår från ekologisk-, krav-, organisk- och vegankost. Det kan vara allt från Asiatiska inslag, rawfood och varma och kalla grytor, till skillnad från husmanskostens inspirerade kostschema.
     

Prestationsmat ! Ett spännande kostupplägg med fokus på att ta vardagen, tanke verksamheten så väl som den fysiska träningen och uthålligheten till en ny nivå. Detta upplägg riktar sig till dig som är målinriktad och redan äter en välbalanserad kost till vardags. Det kräver mycket info om dig som person för att få kosten så optimal som möjligt och förbered dig på en utmanande period fylld av häftiga resultat!

brenda-godinez-228181-unsplash.jpg
Intresserad av konsultation?
arrow&v

Tack för att du kontaktade mig! Återkommer så snart jag bara kan!

Önskar du personlig träning eller är nyfiken på gruppass? 

Läs mer om gymmet: Elixir Fitness

Uppdaterat den 1/1-20  För närvarande finns det inga regelbundna PT tider, bara enstaka timmar. 

När jag hjälper till med träningen ser jag gärna till helheten. Detta för att på bästa sätt kunna hjälpa dig, att på ett säkert och effektivt sätt, utefter dina förutsättningar och potential, nå dina mål. Jag är utbildad personlig tränare och har många års erfarenhet av att jobba med elitidrottare. Jag kan se vikten av att hålla sig inom ramarna för kroppens potential, för att inte skada eller förslita sig. 

Personlig träning

Här får jag chansen att på ett effektivt sätt gå igenom vad du har för mål med din träning, vad du har för förutsättningar och om det finns eventuella hinder som man behöver ta hänsyn till och ta sig runt. Mitt mål är att du når dina!

Mina privata gruppträningspass ser lite olika ut och det finns alltid något som passar för alla. 

Jag håller dels rörlighetsträning, där man under kontrollerade former ökar kroppens rörlighet och minskar skaderisken. Det handlar inte som en passiv stretch, utan om att öka kroppens styrka i diverse ytterlägen. Detta är något som man kan utveckla i all oändlighet. 

Ett annat effektivt gruppass är cirkelträning. Det är en högintensiv träningsform där man jobbar mer explosivt i intervaller med olika stationer. Stationerna kan variera och det går att hitta lösningar för dig som är skadad eller av någon anledning fysiskt begränsad. Detta är ett högintensivt gruppass men alla jobbar individuellt, utefter sin förmåga och kapacitet. Cirkelträning passar för allt från elitidrottare som vill formtoppas, till motionärer som vill komma igång och få upp flåset.

Ett tredje pass som jag håller är ett så kallat "Booty pass". Där tränar vi, för att på ett effektivt sätt, öka styrkan och uthållighet i hela bål och sätesmuskulaturen. Under "Booty passen" tränar vi kroppens största muskler. Lär man sig kontrollera och stärka upp dessa, blir man starkare i alla övningar.

Dessa gruppträningar bokas med överenskommen dag. 

1 timmes tid och 45 min effektiv träning 

minst 8 pers 200 kr per pers.

högst 15 pers 150 kr per pers