SAMARBETSPARTNERS

Scandinavian Quinoa

Scandinavian Quinoa grundades som företagare bakom Ecoliving i Sverige tillsammans med den passionerade ekologiska bonden Michael Villstrup Balle med trettio års erfarenhet av ekologiskt jordbruk i Danmark.

 

"Vår vision är att innovera nya organiska quinoa produkter med hög nivå av växtbaserat protein för att ersätta köttprodukter."

 

Tack vare deras passion, erfarenhet och innovativa idéer växer vi av högkvalitativ organisk quinoa i Skandinavien. Normalt odlas quinoa i den höga Andes i Peru och Bolivia i en höjd av 14.000 fot. Genom att odla och producera quinoa i Skandinavien minimerar dom kolavtrycket genom att minska transporten och säkerställa livsmedelssäkerhet av hög kvalitet för den europeiska marknaden. Deras starka tro är att fler människor kommer att äta mer växtbaserade organiska wholefoods av hälso- och etiska skäl. Dom odlar mat för den nya generationen. 

scandinavian-quinoa-ecoliving-visuals
DSC_1099
Add a Title
scandinavian-quinoa1 (1)
alicja-domelid1
DSC_1522
Add a Title

         Mitt samarbete med Scandinavian quinoa är jag otroligt glad för!

Scandinavian quinoa ligger mig varm om hjärtat. Fantastiskt näringsinnehåll, fungerar till så många olika maträtter. Allt från sushi, som kolhydrats bas till min favorit gryta (Het linsgryta) eller varför inte göra en smakrik vegoburgare. 

Scandinavian quinoa är odlat rund hörnet som vi hör på namnet, av den ekologiska bonden Michael Villstrup Balle med trettio års erfarenhet av ekologiskt jordbruk i Danmark. Scandinavian quinoa grundades tillsammans med entreprenörskap bakom Ecoliving som håller den ekologiska andan inom allt de ger sig in i. Detta är något jag vill främja! 

 

Du som äter mina matlådor är också med att främjar denna fina ekologiska utveckling. Jag använder Scandinavian quinoa i samtliga rätter med quinoa.

scandinavian-quinoa-ecoliving-visuals
scandinavian-quinoa-ecoliving-visuals

press to zoom
DSC_1099
DSC_1099

Poke Bowl med ekologisk scandinavian quinoa

press to zoom
DSC_1038
DSC_1038

Scandinavian quinoa sushi

press to zoom
scandinavian-quinoa-ecoliving-visuals
scandinavian-quinoa-ecoliving-visuals

press to zoom
1/6

SE HIT 

SE HIT  

SE HIT är en lokal Nyköpings gratis tidning som skriver både om inrikes och utrikes händelser.

Men mycket fokus är händelser som rör Nyköping, inspirerar till aktiviteter och intressanta inslag om Nyköpingsborna. 

Jag har en egen spalt i denna tidning där jag ger tips om hälsa, goda nyttiga recept och smarta tränings tips. 

Missa inte att plocka med dig SE HIT tidning nästa gång du springer på affären, du kanske läser något du gillar och får användning för.

 

Bästa hälsningar 

A la eco 

Pastan är en helig produkt och svår att byta ut. Men om man känner att man inte mår bra av den vanliga pastan och inte kanske har något val än att byta ut den, så blir man otroligt tacksam över att det finns något så smart som bön pasta.

Jag själv tycker att bönpasta är väldigt gott! Plus att jag mår bra när jag äter den. Jag slipper bukfylla och blodsocker dippar, ingen ond eller uppsvälld mage, bara nöjd. 

A la eco har jätte god bönpasta gjord på gröna ärtor, gula ärtor och röda linser. Dom har något olika koktid mellan 3-6 min vilket är super smidigt. 

Så här kokar du a la ecos bönpasta:

  1. Koka upp vatten och häll i en nya salt

  2. Häll i pastan och håll koll på tiden 

  3. Häll av vattnet och toppa pastan med kallpressad olivolja.

  4. MUMS! 

OBS mina samarbeten är INTE betald reklam. Jag lyfter råvaror samt engagemang som gynnar miljön och  våra kroppar.

 Se hit + prestationsmat